Arbejd med mig

111

GØR DET DU GØR I FORVEJEN!

Tænk på hvor ofte du har anbefalet en varer eller ydelse til dem du kender, uden at få noget for det, fra det firma du anbefalede?

Forever er i stor vækst,takket være vores meget populære produkter og en fleksibel forretningsform og derfor søger jeg nye selvstændige. Forever business owners(selvstændig forhandler og teamleder) over hele landet. Både kvinder og mænd og i alle aldre – dog minimum 18 år.

Det er sjovt at arbejde med forever:

Der kræves ingen særlige forkundskaber, da du bliver oplært undervejs. Du må blot være åben for nyt og lærevillig. Du får nye venner i alle aldre og lærer en masse, mens du tjener penge. Hen over året er der mulighed for at deltage i spændende møder og events. Det er altid meget lærerigt og festligt.

Det er fleksibelt at arbejde med forever:

Arbejd så meget og så lidt, som du har tid og lyst til. Du bestemmer selv hvornår. Har du kun et par timer om ugen, du kan afse til forever, så gælder det blot om at strukturerer dit arbejde. Det kan du få hjælp til fra mig.

Det er risikofrit at arbejde med forever:

Du binder dig hverken til at købe eller sælge for et bestemt beløb. Når du er nået til et højre trin med større rabat/bonus, så falder du hos forever aldrig ned igen til et lavere trin. så du beholder din bonus og avance altid. Du kan opsige din aftale når som helst, hvis det viser sig ikke at være noget for dig alligevel. Har du købt salgsbare produkter i uåbnet emballage, som er indkøbt inden for 365 dage, så vil du få 90% af beløbet refunderet, hvis du sender dem retur til forever, når du opsiger din business owner- aftale.

Hvad koster det at starte:

Det er gratis at få et FBO ID-nr., som giver dig ret til at købe med forhandlerrabat og til at arbejde med forever. Du betaler blot for de produkter og markedsføringsmaterialer, som du køber. Der er forskellige forslag til førstegangskøb afhængigt af, hvad du køber, der er også mulighed for selv at blande produkterne ligesom det passer dig. En fornuftig opstart ligger på knap 4000 kr og ønsker man en proffesionel start med hjemmeside/webshop samt andre fordele+ produkter både til eget brug, demo og vidersalg så ligger start beløbet på ca 12.000,-.

Lyder det som mange penge så husk på, at det er en forretning, du starter, og du får produkter for hele beløbet som du kan vidresælge med fortjeneste. Du har meget hurtig tjent hele opstartsbeløbet hjem, hvis du straks går i gang med at arbejde efter de vejledninger og støtte du får.

Hvad kan du tjene:

Hvor meget kommer du til at tjene, afhænger af hvor arbejds- og lærevillig du er. Arbejder du mere, tjener du mere. De fleste kan ved få timers ugentligt arbejde efter konceptet tjene et par tusinde om måneden. Hvis du ønsker en større indkomst, måske svarende til en deltids- eller fuldtidsindkomst, skal du følge vores uddannelsestilbud og lære, hvordan du når dine mål.

Du bliver selvstændig og din egen chef, men du er aldrig alene- der er altid hjælp at få:

Du tjener penge ved, at du køber produkter hos forever med forhandlerrabat og vidersælger dem til dine egne kunder til normal udsalgspris. Du får hjælp til at finde dine første kunder med min hjælp, og du lærer hvordan du udbygger og vedligeholder din kundekreds. Forever betaler dig ydermer en bonus fra dit teams omsætning, hvis du selv bliver vejleder/teamleder. Din indkomst vil være B-indkomst og skattepligtigt som sådan. Du skal selv holde regnskab og oplyse din B-indkomst til skat på din selvangivelse. Momsregistrering kan være en fordel, men det er først nødvendigt, når din omsætning er på 50.000 kr./år, så du behøver ikke være momsregistreret fra starten.

Er du interesseret ?????

Kontakt mig på 21912978 eller 30144959 eller på Kontakt siden

3

Aloe Vera liv By Lindeved